ZAŠTITA OD POŽARA

Sistem zaštite od požara obuhvata skup mera i radnji za planiranje, finansiranje, organizovanje, sprovođenje i kontrolu mera i radnji zaštite od požara, za sprečavanje izbijanja i širenja požara, otkrivanje i gašenje požara, spasavanje ljudi i imovine, zaštitu životne sredine, utvrđivanje i otklanjanje uzroka požara, kao i za pružanje pomoći kod otklanjanja posledica prouzrokovanih požarom.

Zaštita od požara ostvaruje se:


1) Organizovanjem i pripremanjem subjekata zaštite od požara za sprovođenje zaštite od požara;
2) obezbeđivanjem uslova za sprovođenje zaštite od požara;
3) preduzimanjem mera i radnji za zaštitu i spasavanje ljudi, materijalnih dobara i životne sredine prilikom izbijanja požara;
4) nadzorom nad primenom mera zaštite od požara.

Stojimo vam na raspolaganju i radimo sa punom posvećenošću i profesionalizmom sa ciljem da, vi, naši klijenti budete zadovoljni našom uslugom i da imate bezbedno okruženje. Dobićete ekspertizu najvišeg nivoa, sistematičan pristup koji uvek počinje detaljnom analizom potreba na organizacionom, timskom i individualnom nivou.

02-10
20190813_125549
20190813_150527

Naša kompanija želi da vaši objekti, poslovne prostorije i ono što je najvažnije, vaši zaposleni i životna sredina, budu bezbedni i zaštićeni od požara.  

Glavni projekat zaštite od požara je sastavni deo tehničke dokumentacije za izgradnju, dogradnju i rekonstrukciju objekata sa svim pripadajućim instalacijama, opremom i uređajima.

Ukoliko imate pitanja, stojimo Vam na raspolaganju, možete nas kontaktirati na stranici KONTAKT.

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

sr_RSСрпски језик